Modell

Vi erbjuder skärmbyte nära Malmö

Om du behöver laga din mobilskärm centralt i närheten av Malmö har du kommit helt rätt! Vi lagar din skärm snabbt och smidigt. Vare sig du behöver byta eller laga din mobilskärm så ordnar vi på Repair24 det. Vi har tekniker med stor erfarenhet av att reparera telefoner och vi levererar alltid skärmbyten med hög kvalité. Har du bråttom och behöver laga din skärm snabbt? Inga problem. Våra tekniker är alltid redo för att fixa din mobilskärm centralt där det är lätt att ta sig ifrån Malmö, och du har din telefon klar inom en timme.

Se prislista

 

“Våra tekniker har genomfört tusentals skärmbyten, så din enhet är i trygga händer hos oss”

 

Apple-service med originaldelar

På Repair24 är vi specialister på att laga skärm på iPhones men har du andra problem med din iPhone så fixar vi givetvis det också. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din telefon med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal telefon till ny.

 

“Vi använder alltid delar av hög kvalitet när vi byter skärm i Malmö, och testar de alltid innan vi lämnar tillbaka telefonen till dig.”

 

Laga din mobilskärm på Repair24

Har du oturligt tappat din telefon och fått en sprucken skärm? Det är lätt ordnat! Tveka inte ta hjälp av oss om du behöver fixa din trasiga skärm genom att byta till en ny. Vi tar fram den bästa lösningen till dig och din telefon! Kom in direkt till oss eller ring till vår butik så hjälper vi dig! Vi gör flera skärmbyten och det är lätt att ta sig till oss från Malmö. Din telefon blir som ny igen!

Kontakta oss