Modell

Gör ett skärmbyte hos oss i Lund

Ibland blir det en spricka i glaset eller så kan hela skärmen gå i sönder. Det är lätt hänt när mobiltelefoner tappas i marken. Men det är inget du behöver oroa dig över. Vi kan enkelt åtgärda det problemet genom ett skärmbyte. Vi finns i centrala Lund och har lång erfarenhet och stor kompetens av att göra skärmbyten. Varje reperation genomför vi med bästa kvalité och arbetar för att möta din önskemål.

Se vår prislista

 

“Vi har alltid våra tekniska experter på plats som snabbt och smidigt hjälper dig med ett skärmbyte i Lund.”

 

Reperation och skärmbyte med originaldelar

Vi hjälper dig att laga och byta din skärm – oavsett om du har en iPhone eller android. Vi har originalreservdelar för alla varumärken och gör din telefon ännu bättre och som ny igen. Här kan vi erbjuda dig ett tryggt, säkert och snabbt skärmbyte i Lund.

 

“Alla reperationer genomförs med reservdelar som håller högsta kvalitét. Varje enhet blir testad innan den den blir återlämnad till dig som kund igen.”

 

Trygg och säker mobillagning av skärm i Lund

Du är alltid välkommen att kontakta oss om din skärm gått i sönder och du vill ha ett snabbt skärmbyte som inte tummar på kvalitén. Vår butik ligger i centrala Lund och där tar vi fram den bästa lösningen till dig. Med ett kvalitativt skärmbyte i Lund blir din telefon som ny igen.

Kontakta oss