Modell

Reparera samsung i Lund

Behöver du reparera din samsung? Vi är ett prisvänligt alternativ som ser till att laga din Samsung i Lund. Vår butik ligger centralt och det är enkelt att ta sig hit både med tåg, bil och cykel. På Repair24 erbjuder vi snabb service och kan vanligtvis laga din Samsung inom 60 minuter. Välkommen, så reparera vi din Samsung i Lund.

Se prislista

 

Laga Samsung Lund

Vid reparation av Samsung eller andra problem med din telefon, kan vi enkelt hjälpa dig. Snabbt och smidigt ser vi till att du har din telefon klar, inom 60 minuter. Vi kan åtgärda det mesta – allt från lagning av skärm, till att byta batteri på samsung. Vi reparerar din samsung i Lund.

Här kan du få hjälp med reparation av alla modeller av Samsung, från Galaxy S7 till de allra senaste varianterna. Om du har en ännu äldre modell så kan vi laga den också. Vi erbjuder en service där vi tar hand om och genomför alla sorters reparationer. Vi lagar telefonens baksida av glas om det är trasigt eller sprucket likaväl som vi byter glaset, om så behövs.

Alla reparationer genomförs av certifierade metoder. Vi på Repair24 har flera års erfarenhet av att laga  telefoner av varumärket Samsung. Med specialisering av att laga skärm på Samsung, kan vi också hjälpa till med det. En reparation som går snabbt och din telefon är ny och redo igen inom en timme.

 

Våra reparationer för Samsung i Lund

Hos oss kan du välja reparationer på allt från skärm till laddningskontakt, hörlursuttag, front- och bakkamera, batteri med mera.

Byte av batteri på Samsung är en av våra vanligaste reparationer. Enkel lösning när din telefon snabbt laddar ur eller vid problem av laddning av din telefon. Om din telefon inte längre fungerar som den ska och behöver åtgärdas, kan vi reparera allt på samma gång. Det tar lite längre tid men är inget problem för oss. Vi ser till att din telefon blir som ny igen.

 

Välkommen till oss på Repair24 för att laga din Samsung.

Kontakta oss