Modell

Vi reparerar din dator nära Malmö

När du behöver laga din dator centralt, i närheten av Malmö, är Repair24 det naturliga valet. Vi erbjuder reparation och service för din på ett dator snabbt och smidigt sätt. Vare sig din dator behöver genomgå en mindre eller större reparation så ordnar vi det. Vi har tekniker med stor erfarenhet av reparationer för datorer och vi ser alltid till att leverera service med hög kvalité. Är det brådskande och du behöver laga din dator så snabbt som möjligt? Inga problem. Vi på Repair24 står alltid redo och våra tekniker reparerar din dator centralt där det är lätt att ta sig ifrån Malmö. På så sätt får du snabbt och smidigt din dator klar.

Prislist

 

“Vi lagar datorer i Malmö, vare sig det gäller skärmar, batterier, laddkontakter, PC som Mac! Har vi alla delar som behövs hemma, tar det bara några timmar.”

 

 

Apple-service med originaldelar

På Repair24 är vi specialister på att laga produkter från Apple. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din macbook med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal dator till ny.

 

“Våra tekniker har genomfört tusentals reparationer, så din enhet är i trygga händer hos oss”

 

 

När du behöver laga din dator – Välj Repair24!

Om din dator har gått i sönder, så är det lätt ordnat! Tveka inte att kontakta oss och ta hjälp om du behöver fixa din dator. Vi ser till att ta fram den bästa lösningen till dig och din dator! Kom in direkt till oss eller ring till vår butik så hjälper vi dig! Vi gör flera datorreparationer och det är lätt att ta sig till oss från Malmö. Vi erbjuder kvalitativ reparation så att din dator blir som ny igen!

Kontakta oss