Modell

Reparera din dator i Lund – vi gör det snabbt och effektivt!

Kom in till vår butik i Lund, så hjälper vi dig att reparera din dator. Repair24 är det självklara valet när din dator gått i sönder och behöver lagas. Vi finns centralt i Lund och reparerar datorer med hög kvalité, snabbt och effektivt. Vi har tekniska experter med stor kunskap och erfarenhet av att genomföra stora som små reperationer av datorer. Vi strävar alltid efter att ge bra service till dig som kund och möter gärna dina önskemål. Låt din dator bli som ny igen med en snabb och effektiv reperation i Lund.

Se våra priser

 

“Vi reparerar datorer i Lund, allt från skärmar, batterier till laddkontakter samt inom alla varumärken och operatörer. Vi genomför trygg och säker reperation av din dator.”

 

 

Reperation med originaldelar från Apple

Om du har en dator eller andra produkter från Apple lagar vi givetvis det också. Våra reperationer sker såklart alltid med originaldelar. En trygg och säker reperation av din dator. Snabbt och effektivt genomför vi alla reperationer – allt för att du som kund inte ska behöva vänta för länge på din nya dator.

 

“Våra tekniska experter genomför varje reperation tryggt och säkert. Du som kund kan alltid känna dig lugn med att lämna över din dator till oss.”

 

 

Reperation av dator – tryggt och säkert i centrala Lund!

Välkommen in i vår butik i centrala Lund eller kontakta oss om behöver hjälp med att laga din dator. Vi arbetar alltid noga för att ta fram en bra lösning till dig som kund och även för din dator. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra din dator ännu bättre.

Kontakta oss