Modell

Om Oss

Vi finns i Lund när olyckan varit framme

Repair24 är ett serviceföretag med butiker i Lund, Kalmar och på nätet. Vårt mål är att vara ett tryggt och säkert val när olyckan varit framme, eller när du vill ge din smartphone, dator eller surfplatta lite mer personlighet. För oss är det viktigt att våra kunder erbjuds personlig service och gediget utförda reparationer, så dem snabbt kan återgå till sin produktiva vardag utan problem.

Våra tekniker

Våra tekniker är väldigt erfarna och utför alltid sina reparationer enligt vår standard. Med hjälp av marknadens bästa reservdelar i kombination med våra erfarna reparationstekniker får ni den bästa upplevelsen som finns i branschen.
Repair24’s verkstäder innehar utrustning som kan tackla de allra flesta problem som kan uppstå med din enhet.

Utveckling

Vi jobbar hela tiden för att utveckla branschen och vara innovativa för kundens bästa upplevelse. Vi ser kontinuerligt efter nya butiksmöjligheter samt nya sätt att leverera vår service till våra kunder. Repair24’s mål är att alltid försöka utveckla sin verksamhet för att möta kunders krav på allra bästa sätt, däribland utökade tjänster såsom digital reparationsstatus samt sms-tjänster som gör att du alltid vet exakt när din enhet är klar.

90000+
Nöjda kunder

11
År i branchen

170000+
Reparerade enheter

40
min. väntetid (genomsnitt)