Modell

Olika kvalitet på reservdelar

 

På Repair24 tycker vi att det är viktigt att låta dig som kund få olika alternativ för dina reparationer. Nedan listar vi olika typer av kvaliteter på reservdelar som finns tillgängliga i våra verkstäder, både original- och ersättningsdelar.

 


 

 

 

Apple Original

Det bästa alternativet, för dig som värdesätter absolut högsta kvalitet.

Repair24 har direkt tillgång till Apple’s original-reservdelar, oavsett om du besöker våra butiker i Lund och Kalmar eller skickar in din enhet via posten. Detta är alternativet med absolut högsta kvalitet inom reparationer av Apples enheter. Genom att utföra en reparation med original-delar från Apple kommer din enhet att bli korrekt kalibrerad med mjukvaran, vilket kommer återspegla sig i exakta inställningar och funktionalitet.

Eftersom att vi även har tillgång till Apple’s egna diagnostik-verktyg kan vi även enkelt identifiera och åtgärda andra problem som har uppstått med dina Apple-enheter. 

OBS! Vi är dock ej auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

 

Kvalitet A+

Ett populärt alternativ

Ett populärt alternativ När du väljer att utföra en reparation som inte faller inom original-alternativen så har vi reservdelar som håller så hög kvalitet som möjligt. Dessa delar är väldigt nära att vara identiska med din ursprungliga skärm, och det är ofta svårt att märka en skillnad i sitt dagliga användande. Skärmar inom denna kategori innehåller delar som är original, men har monterats eller tagits fram av en annan fabrik än tillverkarens egna. Reparationer utförda med denna kvalitet håller en hög standard och är för det otränade ögat i det närmaste identisk med originalet. Skillnaden vid en mer noggrann undersökning ligger främst kring färgåtergivning som har en marginell skillnad. Som en extra säkerhetsåtgärd så tar vi fullt ansvar för fabrikationsfel på delar av denna kvalitet, och ser till att upptäcka möjliga defekter innan du får tillbaka din enhet. Skulle du upptäcka något fel vid installation av en sådan skärm så kommer vi att åtgärda detta.

OBS! När du byter skärm till vår Kvalite A+ kvalité så kommer du få ett meddelande att skärmen inte är en genuin Apple skärm.

 

Tredjepartstillverkad

För att kunna ge dig som kund fler alternativ, och till olika prisbilder, så erbjuder vi även reservdelar som är tillverkade från tredje part. Dessa skärmar håller en hög standard och innebär ett billigare slutpris för dig som konsument. De flesta som väljer denna kvalitet märker ingen större skillnad, men det finns skillnader som är värda att veta om innan du beslutar dig för att välja detta alternativ. Den största skillnaden är i precisionen kring färgåtergivningen, tjockleken och fettavstötningen på glaset. Glaset i dessa fall kan vara några tiondels millimeter tjockare än vanligt, vilket kan upplevas som en liten kant runt din skärm. Vad gäller upplösningen på skärmen så är den likadan som på din ursprungliga skärm, vilket gör det till ett bra alternativ. Som med alla våra andra reparationer så erbjuder vi garanti på utföra reparationer med denna kvalitet, vilket innebär att du alltid kan förlita dig på att få en felfri installation. Uppstår det några fel med reparationer av denna typen av reservdelar så täcks det av vår reparationsgaranti.

OBS! När du byter skärm till vår Tredjeparts kvalité så kommer du få ett meddelande att skärmen inte är en genuin Apple skärm.

Samsung original

Reservdelar i originalkvalitet från Samsung

Våra verkstäder har tillgång till original-delar från Samsungs officiella återförsäljare, och du kan välja att få dessa delar installerade när du utför en reparation hos oss. Detta ger dig ett så exakt resultat som möjligt på din skada. Trots att vi har en lång erfarenhet av att utföra reparationer av Samsung-enhet så är det värt att notera är att detta inte faller inom Samsungs garanti-ärenden, detta på grund av att vi inte är en auktoriserad Samsung-reparatör.  För garanti-ärenden rekommenderar vi att du hör av dig till leverantören som du har köpt din Samsung-enhet ifrån.

Reservdelar i originalkvalitet från Huawei