Modell

Ditt naturliga val vid mobilreparation i Lund

Om du behöver laga mobilen centralt i Lund har du kommit helt rätt! Vi reparerar din telefon snabbt och smidigt. Vare sig du behöver genomgå en mindre eller större mobilservice så ordnar vi på Repair24 det. Vi har tekniker med stor erfarenhet av att reparera telefoner och vi levererar alltid mobilservice med hög kvalité. Har du bråttom och behöver fixa din mobil snabbt? Inga problem. Våra tekniker är alltid redo för att fixa din mobil i centrala Lund, och du har enkelt och smidigt din mobil klar. Vi erbjuder alltid snabba mobilreparationer.

Prislista

 

“Våra tekniker har genomfört mängder av mobilreparationer i Lund, så din telefon är alltid i trygga händer hos oss”

 

 

Apple-service & reparation med originaldelar

På Repair24 är vi specialister på mobilreparationer på just iPhones. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din telefon med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal telefon till ny.

 

“Våra tekniker är redo att fixa din mobil på plats, vilket i många fall resulterar i att din telefon kan vara klar inom 1 timme.”

 

 

Laga mobilen med vår mobilservice på Repair24

Har du oturligt tappat din telefon eller har den bara gått i sönder? Det är lätt ordnat! Tveka inte ta hjälp av oss om du behöver fixa din trasiga telefon till en ny. Vi tar fram den bästa lösningen till dig och din mobil! Kom in direkt till oss eller ring till vår butik så hjälper vi dig! Vi reparerar flera mobiler varje dag i Lund. Din telefon blir som ny igen!

Kontakta oss