Modell

Reperation av laptop i Lund

Vi hjälper dig med reperation av din Laptop när den behöver lagas. Det går snabbt och enkelt och vi finns i centrala Lund. Oavsett vad din dator behöver lagas för, stort som smått, så fixar vi på Repair24 det. Våra datatekniker har stor erfarenhet och vi ser alltid till att leverera service med hög kvalité. Allt för att din laptop ska fungera väl och kännas som ny igen.

Om din laptop råkar gå i sönder och du behöver laga den snabbt, så hjälper vi dig givetvis med en effektiv och kvalitativ reperation. Det gäller även om du har bråttom och söker en reparation som går fort. Våra tekniska experter är alltid på plats i vår butik, redo för att reparera din dator. Vi tar emot och lagar din laptop i vår butik, i centrala Lund.

Se våra priser

 

“Vi reparerar laptop i Lund, allt från total-reperation till endast skärmar, batterier eller laddkontakter. Vi hjälper dig som har PC såväl som Mac. Vi kan klara en reperation på bara några timmar.”

 

 

Reperation av Apple-produkter med originaldelar

På Repair24 är vi specialister på att laga produkter från Apple. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din laptop från Mac med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal laptop till ny.

 

“Våra tekniska experter har gjort många reparationer, vilket innebär att du kan vara trygg när du reparerar din laptop hos oss.”

 

 

Repair24 lagar din laptop i Lund

Har din laptop gått i sönder och du vill att den ska bli som ny igen, då är det en god idé att låta oss på Repar24 laga den åt dig. Vi ordnar det utan problem. Vi felsöker och ser alltid till att fram en lösning som känns bäst för dig och din laptop. Välkommen att kontakta oss genom att antingen ringa eller besöka vår butik i Lund.

Kontakta oss