Modell

Hos oss får du reparation av laptop nära Malmö

Om du behöver laga din laptop centralt, i närheten av Malmö, har du kommit helt rätt! Vi erbjuder service och reparation för din laptop snabbt och smidigt. Vare sig din enhet behöver genomgå en mindre eller större reparation så ordnar vi på Repair24 det. Vi har tekniker med stor erfarenhet och vi levererar alltid service med hög kvalité. Har du bråttom och behöver laga din laptop snabbt? Inga problem. Våra tekniker är alltid redo för att reparera din dator centralt där det är lätt att ta sig ifrån Malmö, och du har snabbt och smidigt din dator klar.

Prislista

 

“Vi reparerar laptop i Malmö, vare sig det gäller skärmar, batterier, laddkontakter, PC som Mac! Har vi alla delar som behövs, tar det bara några timmar.”

 

 

Reparation med originaldelar från Apple

På Repair24 är vi specialister på att laga produkter från Apple. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din laptop från Mac med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal laptop till ny.

 

“ Våra tekniker har genomfört flera reparationer, så din laptop är i trygga händer hos oss”

 

 

Reparera din laptop på Repair24

Har din laptop gått i sönder? Det är lätt ordnat! Tveka inte ta hjälp av oss om du behöver reparation av din laptop. Vi tar fram den bästa lösningen till dig och din laptop! Kom in direkt till oss eller ring till vår butik så hjälper vi dig! Vi gör flera reparationer på laptop och det är lätt att ta sig till oss från Malmö. Din laptop blir som ny igen!

Kontakta oss