Modell

Reparera din samsung nära Malmö

Har din telefon gått i sönder och behöver en reparation? Vi är ett prisvärt alternativ och hjälper dig laga din Samsung. Vi finns centralt, nära Malmö där det är enkelt att ta sig med både tåg, bil och cykel. På Repair24 arbetar vi snabbt och vanligtvis kan vi laga din Samsung inom 60 minuter. Kom till oss när du behöver reparera din Samsung.

Se prislista

 

Laga Samsung Malmö

Välkommen till oss när du behöver reparera din Samsung nära Malmö. Vi hjälper dig snabbt och har din telefon klar inom 60 minuter. Vad du än behöver laga så fixar vi det – allt från lagning av skärm, till att byta batteri på samsung. Vi lagar allt med din samsung i vår butik som är lätt att ta sig till från Malmö.

Här kan du få hjälp med reparation av alla modeller av Samsung, från Galaxy S7 till de allra senaste varianterna. Om du har en ännu äldre modell så kan vi laga den också. Vi erbjuder en service där vi tar hand om och genomför alla sorters reparationer. Vi lagar telefonens baksida av glas om det är trasigt eller sprucket likaväl som vi byter glaset.

Givetvis genomför vi alla reparationer av certifierade metoder. På Repair24 har vi tekniker med flera års erfarenhet av att laga just Samsung. Vi är även specialister på att laga skärm på Samsung och hjälper dig gärna med det också. Det är en reparation som vanligtvis går ganska snabbt och du kan ha din telefon redo igen inom en timme.

 

Våra reparationer för Samsung i Malmö

Hos oss kan du välja reparationer på allt från skärm till laddningskontakt, hörlursuttag, front- och bakkamera, batteri med mera.

Att byta batteri på Samsung är en av våra vanligaste reparationer. Det är en enkel lösning om din telefon laddar ur snabbt eller om du har problem när du försöker ladda din Samsung. Har din telefon slutat fungera och du upplever det är mer än en sak som behöver åtgärdas så kan vi reparera allt på samma gång. Det tar då längre tid men är inget problem för oss, då vi ser till att lösa det mesta.

 

Välkommen till oss på Repair24 för att laga din Samsung.

Kontakta oss