Modell

Laga iphone i Lund

Vi hjälper dig att fixa din iphone i Lund. På Repair24 gör vi kvalitativa reparationer snabbt och smidigt. Vare sig din iphone behöver genomgå en mindre eller större reparation så tar vi hand om det. Med stor kunskap och erfarenhet hjälper vi dig med din reperation. Vi erbjuder snabb service, vilket innebär att vi kan laga din iphone inom en timme. Vill du ta del över vad en reperation kostar, vänligen se vår prislista här nedan.

Se prislista

 

Smidig service av iphone i Lund

När det gäller iphone, så finns det ganska mycket som kan gå i sönder och därmed behöva repareras. Allt från batteri till skärm och hemknappen. Alla delar går att åtgärda med en kvalitativ reperation. Vi är på så sätt ett prisvänligt alternativ att besöka för en iphone reparation istället för att köpa en helt ny telefon.

Har du fått en spricka i glaset är det enkelt åtgärdat. Vi fixar och reparerar ditt spruckna glas, så att du kan få en iphone som känns helt ny. Våra tekniker är certifierade med flera års erfarenhet av att laga iphone och erbjuder därmed reparationer med snabb service. Välkommen att besöka vår butik i Lund och laga din iphone. Inom 60 minuter är din telefon lagad och som ny igen.

 

Reparation av iphone med originaldelar från Apple

På Repair24 är vi specialister på mobilreparationer på just iPhones. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din telefon med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal telefon till ny.

“Våra tekniker är redo att fixa din mobil på plats, vilket i många fall resulterar i att din telefon kan vara klar inom 1 timme.”

 

Välj oss när du behöver fixa din iphone

Har du råkat tappa din telefon så att den gått helt i sönder? Inga problem. Vi hjälper dig med en reparation av din mobil. Tveka inte att kontakta oss. Vi tar fram den bästa lösningen för dig och din iphone!

Kontakta oss