Modell

Laga din ipad snabbt i Malmö

Vi är ett lättillgängligt, prisvärt och det naturliga valet när du behöver reparera en ipad centralt. Vi har vår butik centralt i Lund med närheten till Malmö och inom en timme kan vi laga och ha din ipad klar. För att ta reda på vad det kostar att laga en ipad är du välkommen att kika på vår prislista här nedan.

Se prislista

 

Vi reparerar din ipad

Har glaset på din ipad spruckit och gått i sönder? Vi på Repair24 kan hjälpa dig att åtgärda det problemet. Vi lagar sprickor i ipad och byter också ut skärmar om det så behöver. Vid reparation av ipad och när det trasiga glaset byts ut får du dessutom en ny digitizer vilket är touchdelen. Det gör att din ipad känns som ny igen.

 

Lagning med originaldelar från Apple

På Repair24 är vi specialister på reparationer på just ipad. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din ipad med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal ipad till ny.

Repair24 – ditt val när du behöver laga ipad i Malmö

Skulle du råka tappa din ipad så att den går i sönder eller att den helt enkelt slutar fungera som vanligt? Då hjälper vi dig mer än gärna med en reparation av din ipad. Vi finns i centrala Lund med närheten till Malmö och kan reparera ipad snabbt och med god kvalitet. Tveka inte att kontakta oss. Vi tar fram den bästa lösningen till dig och din ipad!

Kontakta oss