Modell

Laga ipad i Lund

Vi är ditt självklara val när du söker ett lättillgängligt och prisvänligt alternativ för att reparera ipad Lund. Vår butik ligger centralt och vi kan där erbjuda dig snabba reperationer. Inom 60 minuter har vi lagat din ipad. Är du nyfiken över att veta vad det kostar får du gärna kika på vår prislista här nedan.

Se prislista

 

Vi reparerar din ipad

Har glaset spruckit och gått i sönder? Vi på Repair24 kan hjälpa dig att åtgärda problemet. Vi lagar sprickor i ipad och byter också ut skärmar om det så behöver. Vid varje reparation av ipad och när det trasiga glaset byts ut får du dessutom en ny digitizer vilket är touchdelen. Det gör att din ipad känns som ny igen.

 

Lagning med originaldelar från Apple

På Repair24 är vi specialister på reparationer på just ipad. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din ipad med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal ipad till ny.

Repair24 – ditt val när du behöver laga ipad i Lund

Om din ipad skulle gå i sönder eller att den helt enkelt slutar fungera, hjälper vi dig. Vår butik finns i centrala Lund och vi kan där reparera din ipad snabbt och smidigt.   Vi tar alltid fram den bästa lösningen för dig och din ipad!

Kontakta oss