Modell

Vi hjälper dig att byta skärm på din iPhone Malmö

Eftersom iPhone har en skärm av glas är det lätt hänt att den kan spricka eller går i sönder om telefonen tappas i marken. Men som tur kan vi på Repair24 fixa till din spruckna skärm snabbt och enkelt. Vi erbjuder både snabba, prisvärda och kvalitativa reparationer och skärmbyte för iPhone. Det enda du behöver göra är att lämna din iPhone till oss, så lagar vi det. Du hittar vår butik centralt i närheten av Malmö.

Se prislista

 

Laga skärm på iPhone med originaldelar från Apple

På Repair24 är vi specialister på reparationer på just iPhone och att genomföra skärmbyten. Vi har tillgång till original reservdelar från Apple och lagar din iPhone med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal iPhone till ny.

 

Skärmbyte för iPhone Malmö

Välkommen till oss när du behöver laga skärmen på din iPhone nära Malmö. Vi hjälper dig snabbt och har din telefon klar inom 60 minuter. Behöver du laga din trasiga skärm så fixar vi det – vi gör din iPhone till ny igen. Kontakta oss eller kom in till vår butik som ligger centralt och är lätt att ta sig till från Malmö.

Kontakta oss