Modell

Vi hjälper dig byta iPhonebatteri nära Malmö

Batteriet på en iPhone slits med tiden som du använder din telefon. Efter ungefär två år börjar batteriets hälsa bli försvagad, så pass mycket att du märker att du får en sämre batteritid. En försvagad batterihälsa kan också visa sig genom att batteriprocenten börjar hoppa fram och tillbaka eller att mobilen helt plötsligt stänger av sig. För att på egen hand kontrollera din iPhones batterihälsa går du in på inställningar och väljer sedan batteri. Står det “service” eller att hälsan visar under 85% innebär det att det blivit dags att byta batteri.

Se prislista

 

Byta batteri på iPhone i Malmö? Vi hjälper dig! 

Bekymmrar du dig för din iPhones långsamma batteritid? I så fall har vi på Repair24 lösningen. Vårt team byter batterier med hög kvalité och har den snabbaste servicen. Vi är helt enkelt specialister på att byta batterier på iPhone och andra telefoner och vi gör det snabbt och enkelt. Genom att byta batteri på iPhone hos oss, i närheten av Malmö, så slipper du oroa dig över att telefonen laddar ur i ett viktigt samtal eller när du har bråttom att ta ett foto. Byt batteriet på din iPhone hos Repair24 och upplev en lika fräsch och snabb telefon som vid köpet. Du är varmt välkommen till oss när du är i behov av det. Vår erfarna och hängivna personal strävar efter att tillhandahålla högsta kvalitet på alla reparationer, inklusive batteribyten. Vi använder endast originaldelar och ger alltid en garanti på vårt arbete.

Så vänta inte längre, besök Repair24 idag för en problemfri och effektiv batteribyte på din iPhone. Du kommer inte att bli besviken!

 

Förbered din iPhone för att byta batteri

Kontakta oss eller besök vår butik för att byta batteri till iPhone. Vi ligger centralt med närheten till Malmö och med enkelheten att ta sig både med tåg och bil. Du kan alltid förbereda din iPhone för ett batteribyte. Det är bra om telefonen är uppladdad så den startar och att du kan telefonen lösenordskod om du har en sådan inställd.

Du kan också optimera inställningar för batteritiden på din iPhone. Det gör du genom att göra följande: Se även till att din iPhone är uppdaterad till senaste mjukvaran. Testa gärna att dra ner ljusstyrkan och att alltid ha Wifi igång på din telefon. Det är bra eftersom det drar mindre ström jämfört med anslutning via mobilnätet. En sista sak att kolla är även under inställningar – >batteri för att se om någon app på din iPhone drar extra mycket ström. Är det inte en app du använder eller behöver kan batteriet sparas något genom att ta bort just den appen.

Kontakta oss