Modell

Byta iPhone batteri i Lund

Batteriet på en iPhone slits med tiden som du använder din telefon. Efter ungefär två år börjar batteriets hälsa bli försvagad, så pass mycket att du märker att du får en sämre batteritid. En försvagad batterihälsa kan också visa sig genom att batteriprocenten börjar hoppa fram och tillbaka eller att mobilen helt plötsligt stänger av sig. För att på egen hand kontrollera din iPhones batterihälsa går du in på inställningar och väljer sedan batteri. Står det “service” eller att hälsan visar under 85% innebär det att det blivit dags att byta batteri till din iPhone i Lund.

Se prislista

 

Byt iPhone-batteri med originaldelar i Lund

På Repair24 är vi specialister på reparationer på just byta batteri på iPhone. Vi har tillgång till original reservdelar och batterier från Apple. Vi lagar och byter batteri på din iPhone med äkta originaldelar direkt från Apple. Med våra kvalitativa reparationer och rätt reservdelar gör vi en gammal iPhone till en ny igen.

 

Vi hjälper dig att byta batteri

Kontakta oss eller besök vår butik för att byta batteri till iPhone i Lund. Vi har ett centralt läge med enkelheten att ta sig smidigt både med tåg och bil. Du kan alltid förbereda din iPhone för ett batteribyte. Det är bra om telefonen är uppladdad så att den startar och att du kan telefonen lösenordskod om du har sådan inställd.

Du kan också optimera inställningar för batteritiden på din iPhone. Det gör du genom att göra följande: Se även till att din iPhone är uppdaterad till senaste mjukvaran. Testa gärna att dra ner ljusstyrkan och att alltid ha Wifi igång på din telefon. Det är bra eftersom det drar mindre ström jämfört med anslutning via mobilnätet. En sista sak att kolla är även under inställningar – >batteri för att se om någon app på din iPhone drar extra mycket ström. Är det inte en app du använder eller behöver kan batteriet sparas något genom att ta bort just den appen.

Kontakta oss