Modell

Vi byter glas på din mobil nära Malmö

Om du fått en spricka i ditt glas på din mobil och du behöver byta glas på din mobil centralt i närheten av Malmö, så har du kommit helt rätt! Vi byter glas snabbt och smidigt på mobiltelefoner. Vare sig du behöver byta eller laga din mobilskärm så ordnar vi på Repair24 det. Vi har tekniker med stor erfarenhet av att reparera telefoner och vi levererar alltid hög kvalité. Har du bråttom och behöver laga din skärm snabbt? Är det inga problem. Våra tekniker är alltid redo för att fixa och byta skärm på mobiltelefoner centralt där det är lätt att ta sig ifrån Malmö, och du har din telefon klar inom en timme.

Se prislista

 

“Våra tekniker byter glas på mobiltelefoner varje dag och har gjort det i flera år. Så din enhet är i trygga händer.”

 

Byter alltid glas på mobiltelefoner originaldelar

På Repair24 är vi specialister på att byta glas på mobiltelefoner. Har du andra problem med din iPhone? Då löser vi givetvis det också. Med tillgång till original reservdelar lagar vi din telefon och byter glas. Vi gör kvalitativa reparationer med rätt reservdelar och får en gammal telefon att bli till ny.

 

“Vi använder delar av hög kvalitet när vi byter glas på mobil i Malmö. Även testning av mobilens funktion sker alltid innan vi lämnar tillbaka telefonen till dig.”

 

Vi hjälper dig när du behöver byta glas på din mobil i Malmö

Har du oturligt tappat din mobil och behöver nu byta glas? Det fixar vi! Tveka inte ta hjälp av oss om du behöver byta din trasiga skärm till en ny. Vi tar fram den bästa lösningen till dig och din telefon! Kom in direkt till oss eller ring till vår butik så hjälper vi dig! Vi byter glas på mobiltelefoner varje dag och det är lätt att ta sig till oss från Malmö. Din telefon blir som ny igen!

Kontakta oss