Modell

Vi lagar och byter glas på din mobil i Lund

Har ditt glas på mobilen gått i sönder? Önskar du få din mobil lagad snabbat och effektivt?

I vår butik i centrala Lund hjälper vi dig med att byta glas och se till att din telefon blir som ny igen. Våra tekniska experter har stor kompetens och genomför varje reperation med hög kvalité.

Om du även har ont om tid och vill byta glas på din mobiltelefon snabbt så fixar vi det åt dig på mindre än en timme. Välkommen in till vår butik i centrala Lund, så byter vi glas på din mobil.

Se vår prislista

 

“Varje dag byter vi glas på mobiltelefoner. Vi har stor erfarenhet av kvalitativa mobilreperationer.”

 

Byter glas med originaldelar

Vi hjälper gärna våra kunder med att byta glas när vi genomför en total reperation av mobiltelefoner. Alla varumärken är välkomna och vi lagar allt med originaldelar. På så sätt blir varje mobiltelefon som ny igen efter våra reperationer.

 

“Vi använder alltid kvalitativa originaldelar vid byte av glas på mobiltelefoner. Mobilens funktion testas alltid innan vi lämnar tillbaka telefonen till dig.”

 

Kom till oss när du behöver byta glas på mobil i Lund

Nu behöver du inte längre vara orolig när ditt glas på mobiltelefonen gått i sönder. Vi byter glaset snabbt och enkelt, utan problem. Vi strävar alltid efter att ta fram den bästa lösningen för varje kund och mobiltelefon. Välkommen att byta glas på din mobil hos oss i Lund.

Kontakta oss